Пермакултурно преживяване 23ти-24ти септември

Някои от Вас вече са посещавали нашата градина в рамките на проекта Permaship. Радваме се да Ви поканим на  второто от поредицата Преживявания, които фондация OPEN MIND организира в Шипка тази година. Какво да очаквате ? – чист планински въздух,  разходка в Шипченската гора и нашата пермакултурна градина, лекции и занимания, свързани с гората, растенията и пермакултурата и истинска жива храна – напълно органична – от нашата пермакултурна градина и от други местни производители. Програмата за това първо уикенд преживяване може да видите тук.
 
Преживяването е много подходящо за семейства с деца, тъй като децата не само ще се хранят с чиста и вкусна и питателна храна, но ще могат да видят и пипнат самите растения, от които идва храната, ще могат да погалят нашите пиленца и да се запознаят с другите наши градински помощници – червейчета, жабки и паячета.
 
Цената е 35 лева на ден, като се включва обяд с храна от нашата градина и пермакултурни занимания. За деца под 7 години – безплатно участие, за по-големи се заплаща само храната.
За въпроси, записване и за по-ранно пристигане – 088-886-47-37, tabasa@gmail.com.
Татяна Косекова-Бърч. Местата са ограничени.

Коментарите за тази статия са затворени.