Куклено представление "Островът на изненадите"

26/08/2022 6:30 pm-

"Островът на изненадите" е куклено представление с музика на живо и творческа работилница. То е втора част от трилогията "Приключения с кораб" по текстове на Туве Янсон.
Тримата приятели от "Роден под щастлива звезда" попадат на непознат остров, преминават необикновени препятствия, срещат нови приятели и накрая дори стават почетни гости на кралски купон.
драматизация: Маргарита Петрова
музика: Милена Великова, Сиана Атанасова
сценография и кукли: Здравка Кантарва
Вход: свободен
Проект "Приключения с кораб" се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата на Република България и с партньорството на Фондация "Пространства".
Фотограф: Спасияна Сергиева
Организатор:Народно читалище "Светлина - 1861"- гр. Шипка

За нас

последвайте ни

+359 884 543 040+359 884 543 040svetlina1861[at]abv.bg
ул. Боян Чомаков 4
6150 гр. Шипка
пишете ни
Сайтът е създаден по проект на фондация OPEN MIND по програма Еразъм + на Европейската комисия в партньорство с НЧ „Светлина – 1861“ гр. Шипка. Подкрепата на Европейската комисия за създаването на този уеб сайт не представлява одобрение на неговото съдържание, което представлява единствено и само възгледите на авторите на сайта. ЕК не носи отговорност за употребата на публикуваната информация на този сайт.
©  2022 Посети ШипкаСъздадено от Стайл нет
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram